המדען הראשי במשרד החקלאות
2017
עבודה זו בחנה את השפעת ממשק הרעייה של עדרי הצאן של אוכלוסיית הבדואים בצפון הנגב על איכות הקרקע ופוטנציאל זיהום הקרקע בחומרים אורגנים ואנ-אורגנים, תוך התמקדות במכלאות הארעיות אשר משמשות את העדרים בחודשי האביב.
נקודת ח"ן
2014
מטרות המחקר היו לבדוק את פוטנציאל הזליגה שיש לשכנות של חלקות חקלאות קונבנציונאליות על הימצאות שאריות חומרי הדברה באזורים טבעיים סמוכים.
נקודת ח"ן
2015
המחקר המדעי מצביע על האפשרות שהידלדלות האוכלוסיות של דבורי הדבש נובעת מגורמים שונים כגון שינויי אקלים, שימוש בתכשירי הדברה, מעבר לאינטנסיפיקציה ולמונוקולטורה בחקלאות, מזיקי כוורת וגורמי מחלה. מחקר זה ביקש לבחון את הפגיעה האפשרית באוכלוסיית דבורי הדבש משימוש בחומרי הדברה בגידולים חקלאיים שכנים, ובנוסף לזהות אם מצויים חומרי הדברה בדבורים ובמוצרי כוורת, למדוד את שיעורם ולאמוד את תפקיד האבק בנשיאת חומרים אלו.
המדען הראשי במשרד החקלאות
2016
מטרת המחקר היא כפולה: אפיון עושר ופעילות של עטלפי חרקים בגידולי שלחין עם משטר ריסוסים שונה ו- כימות תרומתם לוויסות אוכלוסיות חרקים מזיקים ככלי ממשק יעיל ובר- קיימא באמצעות הקמת בתי עטלפים.
נקודת ח"ן
2014
חוברת יום עיון נקודת ח”ן 2014
נקודת ח"ן
2015
חוברת יום עיון נקודת ח”ן 2015
נקודת ח"ן
2007
חוברת יום עיון נקודת ח”ן 2007
נקודת ח"ן
2007
מטרות המחקר היו:איפיון השפעת רעיית בעלי חיים על תפוצת גאופיטים במישורי הלס בצפון הנגב, הגדרת שינוים במחזור חיים שנתי, פוטנציאל לייצור זרעים וריבוי וגטטיבי. באוכלוסיות מודל: סקרי נביטה של גאופיטים; קצב התפתחות הצמחים משלב יובנילי לשלב רפרודוקטיבי; פוטנציאל פריחה וייצור זרעים; קצב ריבוי וגטטיבי, פיתוח אסטרטגיות ממשק המשלבות שמירת טבע הצומח הטבעי, רעייה וחקלאות, השפעת רמות ועיתוי רעייה על הצומח החד והרב שנתי, בדיקת גורם המשיכה” של פריחת הגאופיטים על קבוצות מטיילים.
Agriculture, Ecosystems & Environment
2014
Agronomy for Sustainable Development
2015
אתר הספרייה של האגודה הישראלית לאקולוגיה ומדעי הסביבה
Design: Tamar Ben-Bassat Dev: Menny Benady