משרד החקלאות
2016
במאמר זה דנים בהיתכנות ובמדיניות של הפניית תוצרי הלוואי החקלאיים לאנרגיה לפי סוגיהם השונים: זבל בעלי חיים, תוצרי הלוואי מענפי הצומח ופלסטיק חקלאי. תוצרי הלוואי שיש בהם פוטנציאל להשבה לאנרגיה הם בעיקר תוצרי לוואי מענפי הצומח וזבל בעלי חיים. לשימוש בזבל בעלי חיים בשטחים החקלאיים בישראל יתרונות חקלאיים וסביבתיים רבים, ומשיקולים נוספים זהו הפתרון המועדף לזרם זה. עם זאת, פתרון זה טומן בחובו גם סיכונים סביבתיים ובריאותיים, ויש לצמצמם למינימום בעזרת כלי ניהול וכללים מתאימים
שה"מ
2019
המאמר עוסק בבחינת הפוטנציאל של החקלאות הצמחית באספקת הצרכים התזונתיים של האוכלוסייה בישראל.
מכון וולקני
2001
התאחדות מגדלי הבקר
2016
סקר להערכת כמויות ואיכויות של המים הנכנסים והיוצאים ממכון החליבה ומחצר ההמתנה
המארג
2013
במסגרת שיתוף פעולה בין נציגי משרד החקלאות ופיתוח הכפר והמארג החליטו שני הגופים לגבש תכנית לניטור המגוון הביולוגי במערכות חקלאיות.
המדען הראשי במשרד החקלאות
2011
המחקר התבצע בשני אזורים: מטע בהמעפיל-קרקע בינונית ומטע בחוות עכו-קרקע חרסיתית. בשני האתרים נבחנו הזנים אטינגר והאס, על גבי כנות וגטטיביות. מטרת המחקר הינה זיהוי הגורמים האחראיים לפגיעה זו בכושר קליטת המים.
משרד החקלאות
2015
מטרת מחקר זה היתה לבחון האם ממשק ההדברה מופחת רעלים מעשיר את המגוון הביולוגי בפרדסים ומעלה את שיעור החרקים המועילים, האויבים הטבעיים, של המזיקים בפרדסים.
משרד החקלאות
2017
הרצאה מכנס מיזמים אזוריים בנושא חקלאות וסביבה
מו"פ גליל מערבי וחוף הכרמל
2010
מטרת המחקר היא לבודד את מרכיבי המליחות במי הקולחין (כלוריד ובורון) והשפעת על גידול הבננה ויבוליה, לברר האם קימת פגיעה מצטברת במהלך השנים תוך בקרה על משטר ההזנה ומעקב אחר ההשפעה על איכות הסביבה.
אתר הספרייה של האגודה הישראלית לאקולוגיה ומדעי הסביבה
Design: Tamar Ben-Bassat Dev: Menny Benady