נקודת ח"ן
2016
המחקר הנוכחי משלב תובנות כלליות הקשורות באימוץ טכנולוגיות חקלאיות חדשות עם תובנות ממוקדות בתחום תהליכי הטמעה של עיבוד משמר בישראל, ליצירת ‘ארגז כלים’ שיתמודד עם חסמים לתהליך זה, כולל המלצות לשיפור כלי המדיניות וכלי העברת הידע הקיימים היום.
האגודה הישראלית לאקולוגיה ולמדעי הסביבה
2023
תקציר מתוך חוברת התקצירים של הועידה השנתית למדע ולסביבה-2023
נקודת ח"ן
2015
מטרתה של עבודת מחקר זו הייתה לבחון מודל המשלב את הגורמים הפעילים באגן הנחל ואת היחסים ביניהם. מודל זה יכול לשמש פתרון לניהול משולב של אגן ההיקוות לצורך קידום של חקלאות משמרת ובת-קיימה. ההנחה היא שהגישה המשלבת שבבסיס המודל המוצע תמנע הידרדרות באיכות הנופית- חקלאית באגן ההיקוות. אפשר יהיה ליישם את המודל המוצע באגני נחלים אחרים, תוך התאמה למאפייניהם הייחודיים.
נקודת ח"ן
2023
מטרת המחקר היתה בחינת היעילות של טיפול סולארי כשיטה בת קיימא להפחתת חיוניות בנק הזרעים באדמות סחף המוספות לשדה חקלאי מסחרי, במטרה להפחית את הסיכון של שיבוש השדה בעשבים מזיקים לחקלאות כתוצאה מהשבת הקרקע.
מכון דש"א
2016
המחקר הנוכחי משלב תובנות כלליות הקשורות באימוץ טכנולוגיות חקלאיות חדשות עם תובנות ממוקדות בתחום תהליכי הטמעה של עיבוד משמר בישראל,ליצירת ‘ארגז כלים’ שיתמודד עם חסמים לתהליך זה,כולל המלצות לשיפור כלי המדיניות וכלי העברת הידע הקיימים היום.
נקודת ח"ן
2023
חוברת יום עיון נקודת ח”ן 2023
התחנה לחקר הסחף, משרד החקלאות
2024
מדריך זה נכתב על בסיס ממצאי מחקר שנעשה בשנים2021 –2023 במסגרת פרויקט שיקום מקטע מעלה נחל נהלל, הנמצא בתחומי ‘משק המודל לחקלאות בת-קיימא ע”ש הלמסלי’ במרכז מחקר נווה יער של מכון וולקני.
נקודת ח"ן
2015
חוברת יום עיון נקודת ח”ן 2015
נקודת ח"ן
2016
חוברת יום עיון נקודת ח”ן 2016
אתר הספרייה של האגודה הישראלית לאקולוגיה ומדעי הסביבה
Design: Tamar Ben-Bassat Dev: Menny Benady