המדען הראשי במשרד החקלאות
2018
מטרות המחקר היו לימוד דפוסי ההתקפה של החיפושית האמברוזיה בכל הקשור להצלחת אכלוס בחיפושיות והאילוח בפטריות, בהקשר לתגובה של עץ האבוקדו, העמקת הידע אודות יחסי הגומלין בין החיפושית ושלוש הפטריות הסימביוטיות (פוזריום, גרפיום ואקרמוניום), בחינת יישום פטריות אנטומופתוגניות ותכשירים כאמצעי להדברת פגע האמברוזיה במטעי האבוקדו, בחינת יישום פטריות אקריות פונגיבוריות כנשאיות לפטריות אנטומופתוגניות אל תוך מערכת הגלריות של חיפושית האמברוזיה.
המדען הראשי במשרד החקלאות
2016
בחקלאות האורגנית נמטודות טפילות הן קבוצה חשובה הגורמת לנזקים כלכליים. במחקר זה נמצא שהיתה הפחתה מובהקת בנזק הנמטודות לצמח בנוכחות האקריות הטורפות, עם מזון אלטרנטיבי של אקריות טרף או נמטודות חופשיות בקרקע. תועדו אקריות מהמינים floridensis Lasioseius ,scimitus Stratiolaelaps ו- aculeifer Gaeolaelaps בטריפה של נמטודות מהסוג Panagrellus.
המדען הראשי במשרד החקלאות
2011
מטרות המחקר: תגבור האקרית הטורפת E. scutalis בעזרת צמח הכיסוי עשב רודוס, לשיפור הדברת מזיקים פרוקי רגלים; זיהוי וכימות תרומתם של טורפים כלליים במטע האבוקדו המסייעים בהדברה של אקרית האבוקדו O. perseae. תוצאות המחקר הצביעו על היתרון של הכנסת גידול כיסוי על עידוד אוכלוסיית האקריות הטורפות וכתוצאה מכך על דיכוי אוכלוסיות המזיק. עשב רודוס מונע סחף קרקע ואינו מאפשר הצצה של עשבים אחרים לאורך החורף ולאחר עונה יוצר העשב שכבת בידוד על הקרקע המקטינה את אידוי המים.
אתר הספרייה של האגודה הישראלית לאקולוגיה ומדעי הסביבה
Design: Tamar Ben-Bassat Dev: Menny Benady