נקודת ח"ן
2010
שיטת הניתוח להערכת ההשפעות הסביבתיות של הגידול מבוססת על ניתוח מחזור חיי מוצר. השיטה מעריכה את כל ההשפעות הסביבתיות הקשורות במוצר או בתהליך כלשהו באמצעות חישוב והערכה של צריכת המשאבים והפליטות שלו.
נקודת ח"ן
2011
השימוש ברעייה מבוקרת הולך והופך בשנים האחרונות לכלי ממשק יעיל ומקובל בניהול שטחים פתוחים שונים. על אף שמרבית שטחי החורש בארץ מנוצלים כיום לרעיית בקר, עדיין לא נבחנה באופן ספציפי וכמותי השפעת ממשק הרעייה של הבקר על מבנה, הרכב והתחדשות הצומח המעוצה. על כן יש צורך במחקר הבוחן ממשקי רעייה בשטחי החורש. מחקר כזה יתרום ליצירת בסיס מושכל לשימוש רב תכליתי בר קיימא של החורש באזורינו.
נקודת ח"ן
2011
לעבודה זו שתי מטרות עיקריות: 1. דירוג הערכיות של ענפי החקלאות השונים למערכת האקולוגית ולמגוון המינים; 2. בחינת כיווני פעולה ומציאת כלים פשוטים לקובעי המדיניות בבואם לבחון את השפעתם של ענפי החקלאות בישראל על המערכת הטבעית. התייחסות שכזו תאפשר להסתכל על השטחים החקלאיים לפי מידת התרומה הדיפרנציאלית שלהם למגוון הביולוגי של השטחים הפתוחים, ולהוות כלי עזר חשוב לתכנון נכון יותר, בפרט במדינה צפופה כישראל.
משרד החקלאות
2017
המצגת הוצגה בכנס נשירים ראש פינה 2017
משרד החקלאות
2015
מו"פ צפון
2017
מצגת בנושא שימוש בזבוב החיל השחור (Hermatia illucens) להתמודדות עם זבוב הפירות הים-תיכוני ומזיקים נוספים.
אוניברסיטת בן-גוריון
2014
מו"פ צפון
2015
מצגת בנושא מעבר לממשק גידול ידידותי בעצי פרי
נקודת ח"ן
2017
במחקר זה התמקדו בהשפעות החקלאיות והאקולוגיות של ממשק הטיפול בעשבייה בכרמי יין מחד, ומאידך מבררים את האתגרים של יצירת מדיניות ציבורית התומכת בממשק סביבתי מקיים.
אתר הספרייה של האגודה הישראלית לאקולוגיה ומדעי הסביבה
Design: Tamar Ben-Bassat Dev: Menny Benady