המדען הראשי במשרד החקלאות
2017
כנימת הדם היא מזיק כלכלי ספציפי של עצי התפוח המתפתחת בנוף ובשורשים. במחקר זה, נבדקה רמת העמידות של כנות שונות כחלק מפיתוח ממשק ידידותי ללא קוטלי חרקים.
המדען הראשי במשרד החקלאות
2013
מטרה המחקר היתה מציאת חלופות להדברה הכימית אשר ישולבו במערך ההדברה הביולוגית. במחקר זה נאספו דוגמאות של כנימות עלה מצמחיית הבר והתרבות, אשר שימשו כמאגר ממנו נסרקו ואותרו נגיפים פתוגנים לחרקים. בהמשך התבצע אפיון מתבדידי הנגיפים השונים הכולל: ריצוף של הגנום הנגיפי, זיהוי של החלבונים הנגיפיים, טווח פונדקאים ובחלק מהנגיפים שזוהו התבצעה גם בחינה ראשונית של יעילותם כמדבירים ביולוגים של חרקים ובחינת השפעתם על חרקים מועילים.
האוניברסיטה העברית
2006
עבודת מחקר בנושא הפעילות העונתית של קמחית ההדר Planococcus Citri (Risso) בפרדס, התנהגות הזכרים והשפעת משתני מלכודת הפרומון על לכידתם
אוניברסיטת תל אביב
1994
המחלקה לאנטומולוגיה, המכון להגנת הצומח, מרכז וולקני
2009
המחקר בחן את הפעילות העונתית של אוכלוסיית קמחית הסולניים; ברור טווח פונדקאים המקומיים והשפעת הטמפרטורה והצמחים הפונדקאים על התפתחות הקמחית; ביצוע המהלכים הנדרשים לאקלום אויבים טבעיים.
המדען הראשי במשרד החקלאות
2008
התמודדות עם קמחית הסולניים היא בעיתית במיוחד בענף הירקות, שם היא מהווה איום מוחשי על כל הישגי ההדברה הידידותית שהושגו בחממות פלפל. הכנימה מהווה בעיה ממשקית קשה בגידולים אחדים, בעיקר בפלפל ובטרגון. מטרות המחקר היו: בחינת הפעילות העונתית של אוכלוסיית הקמחית; ברור טווח פונדקאים המקומיים והשפעת הטמפרטורה והצמחים הפונדקאים על התפתחות הקמחית; ביצוע המהלכים הנדרשים לאקלום אויבים טבעיים של הקמחית בישראל.
האוניברסיטה העברית
1997
ביו-בי
2012
מצגת בנושא הדברה ביולוגית ומשולבת בפלפל בבקעת הירדן.
מו"פ ערבה תיכונה וצפונית תמר
2013
מצגת בנושא הדברה ביולוגית ומשולבת בפלפל בתי צמיחה בערבה.
מו"פ ערבה תיכונה וצפונית תמר
2005
סיכום הדברה ביולוגית ומשולבת בפלפל-מבנים בערבה בין השנים 2004-2005
אתר הספרייה של האגודה הישראלית לאקולוגיה ומדעי הסביבה
Design: Tamar Ben-Bassat Dev: Menny Benady