המדען הראשי במשרד החקלאות
2011
מטרות המחקר היו: בחינת ההשפעה של פיזור מלכודות עם צמחי מלכודת על הפחתת אוכלוסיית הוקטור בכרם; בידוד וזיהוי מרכיבי מיצויי עלי שיח אברהם המזוהים על ידי מחושי ה-Ho ; בחינת יכולת המשיכה של מרכיבים ממיצוי עלים של שיח אברהם על Ho .
מו"פ ערבה תיכונה וצפונית תמר
2009
תבלינים טריים הם מרכיב חשוב בסל מוצרי הייצוא החקלאי ממדינת ישראל, אך מתבקשת גישה חדשה להתמודדות עם מזיקים בתבלינים. ההצעה להשתמש בהדברה ביולוגית בענף התבלינים נדחתה על הסף במשף שנים רבות, שכן המצאות חרקים, גם מועילים, בתוצרת איננה אפשרית. החידוש המוצע כאן הוא בחינת צמחי מלכודת כאמצעי משלים להדברה הביולוגית.
מו"פ צפון
2005
מטרת העבודה היא לבדוק את האפשרות של שימוש בשיח אברהם כצמח מלכודת לוקטור Ho כדי למנוע את הגעת הוקטור לכרם (Kill & Attract).
מו"פ צפון
2006
בחינת האפשרות להשתמש בשיח אברהם כצמח מלכודת לציקדה obsoletus .H הנושאת את גורם מחלת הצהבון, ובכך להקטין מספר הגפנים הנגועות במחלה.
מו"פ צפון
2004
העירית בארץ סובלת משתי בעיות עיקריות: עודף חום בקיץ במבני הגידול ונזקי התריפס. טיפולי ההדברה הכימית המקובלים אינם יעילים ופוגעים בסיכוי היצוא של התבלין בשל שאריות חומרי הדברה. תריפס הבצל ותריפס הפרחים המערבי הינם שני המינים העיקרים התוקפים את העירית.
מו"פ ערבה תיכונה וצפונית תמר
2009
גידול תבלינים בממשק אורגני מתמודד עם בעיות משמעותיות ביותר של הגנת הצומח, מחלות ומזיקים. שאריות של חומרי הדברה בגידול תבלינים מהווה בעיה שיווקית קשה בכלל, ובפרט כאשר חומרי הדברה מקובלים מוצאים משימוש ובמקומם מוכנסים חומרים חדשים, רעילים פחות ויעילים פחות.
מו"פ צפון
2016
בחינת היישום של עציצי מלכודת של שיח אברהם ככלי להפחתת נגיעות בצהבון: השפעת כמות העציצים על רמת הנגיעות במרחקים עולים ממקומם והשפעת כיוון הרוח על יעילות השיטה בחינת היתכנות במשקי מודל.
המדען הראשי במשרד החקלאות
2017
מטרת המחקר היא להניח את הבסיס לתוכנית להדברה מרחבית, משולבת וידידותית לסביבה כנגד עש התפוח המדומה.
מו"פ צפון
2008
מצגת בנושא גידול ירקות עלים ללא חרקים במשטר מופחת רעלים ברמת הגולן
מו"פ צפון
2008
מטרת המחקר: פיתוח תשתית מתודולוגית ובניית מאגר ידע על צמחים פונדקאים היכולים לשמש כצמחי מלכודת במגוון של גידולים אורגניים לכנימת עלה הדלועים כמודל.
אתר הספרייה של האגודה הישראלית לאקולוגיה ומדעי הסביבה
Design: Tamar Ben-Bassat Dev: Menny Benady