האגודה הישראלית לאקולוגיה ולמדעי הסביבה
2024
עבודת מחקר במימון קרן יד הנדיב, שנועדה להגדיר כיווני פעולה ויעדים מעשיים לקידום חקלאות מחדשת בישראל. במסגרת המחקר נערכו בשנת 2023 כ60 ראיונות עומק ובנוסף בוצעה סקירה משווה של פרקטיקות חקלאיות וסיורים עם חוקרים, מדריכים, חקלאים ואנשי מקצוע בכמה מדינות בעולם, תוך התמקדות בסוגיות מפתח ובהן מיפוי מצב הקרקעות, הכשרה בתחום החקלאות.
רשות ניקוז ונחלים שקמה בשור
2013
רשות לשימור קרקע שקמה-בשור יזמה הכנתו של סקר ומסמך עקרונות למדיניות ניהול רב-שנתית לטיפול בבעיות שימור קרקע בכל שטחה של הרשות.
המדען הראשי במשרד החקלאות
2008
מטרת המחקר העיקרית הייתה ללמוד את השפעת ממשק אי-פליחה בשדה פלחה עם קרקע כבדה בצפון הארץ על התכונות הפיסיקליות של הקרקע וכמויות הנגר והסחף בחורף.
משרד החקלאות
2017
המצגת הוצגה בכנס נשירים ראש פינה 2017
משרד החקלאות
2015
רשות ניקוז ונחלים שקמה בשור
2014
מכון דש"א
2016
לפרויקט הוגדרו שתי מטרות מרכזיות:התנסות ביישום גישת שמ”א בתכנון וניהול שטחים פתוחים בכלל וברמה האזורית בפרט;בחינת האפשרויות, השיטות והדרכים לשילוב הערכות (כלכליות, כמותיות ואיכותיות) של שמ”א בתהליכי קבלת החלטות, באופן שיתרום לתכנון וניהול בר-קיימא של השטחים הפתוחים בישראל.
רשות ניקוז ונחלים שקמה בשור
2014
המצגת הוצגה בכנס שימור קרקע 2014
מכון דש"א
2016
המחקר הנוכחי משלב תובנות כלליות הקשורות באימוץ טכנולוגיות חקלאיות חדשות עם תובנות ממוקדות בתחום תהליכי הטמעה של עיבוד משמר בישראל,ליצירת ‘ארגז כלים’ שיתמודד עם חסמים לתהליך זה,כולל המלצות לשיפור כלי המדיניות וכלי העברת הידע הקיימים היום.
נקודת ח"ן
2011
בישראל כמדינה צפופה ומגוונת מאוד בבתי הגידול שבה יש חשיבות רבה ליישומו של מודל ה-Friendly Agriculture. השערתנו היא ששימוש בטכניקת שימור קרקע ותוספת מחסות אבן משפרת את תנאי בית הגידול בשטח החקלאי ובכך תורמים להעלאת עושר ומגוון המינים מחד, ומאידך מאריכים את משך השהייה של מינים בשטח החקלאי המטופל.
אתר הספרייה של האגודה הישראלית לאקולוגיה ומדעי הסביבה
Design: Tamar Ben-Bassat Dev: Menny Benady